Діалог з громадою: відбулося чергове засідання громадської ради міста

3 квітня відбулося чергове засідання громадської ради при взаємодії з міським головою та міською владою.

На засіданні були присутні Валківський міський голова В. В. Скрипніченко, начальник відділу благоустрою С.М. Іванова. Серед останніх тенденцій проведення зборів – запрошення до діалогу з валківчанами керівників чи спеціалістів різних структур, організацій чи відділів, робота яких безпосередньо пов’язана із життям міста. Цього разу на засідання ради був запрошений заступник  начальника Валківського відділення поліції ГУНП в Харківській області В.М. Куртов. Володимир Миколайович дав відповіді на запитання членів ради та взяв до відому пропозиції та зауваження валківчан.

Щодо роботи відділу благоустрою у перші місяці весни розповіла начальник відділу Світлана Миколаївна, мешканцями міста були внесені пропозиції з обрізання нижніх гілок у ялинок поблизу відділу поліції, прибирання гілля на масиві Перемоги та ін.

Голова ради В.В.Ханіна прозвітувала про діяльність громадської ради при взаємодії з міським головою та міською владою за період 3 квітня 2017 року по 3 квітня 2018 року.

Валерій Володимирович Скрипніченко розповів про питання, які виносяться на чергове засідання сесії міської ради, про громадське обговорення ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад міста, селищ і сіл Валківського району у одну спроможну Валківську міську об’єднану територіальну громаду Валківського району Харківської області із центром у місті Валки.

В. В. Федотов запропонував звернутися від імені громадської ради міста до всіх мешканців району не ігнорувати громадські обговорення у місті і в населених пунктах району, щоб розпочата справа не була марною і привела валківчан до створення ОТГ.