ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: НА ЗАВЕРШАЛЬНОМУ ЕТАПІ РЕМОНТ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЕКСТРЕНОЇ ДОПОМОГИ КНП «ВАЛКІВСЬКОЇ ЦРЛ»

Сьогодні, 27 січня 2021 року до Валок із робочим візитом завітала голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук.

Вона ознайомилася зі станом капітального ремонту відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги КНП «Валківської ЦРЛ», який проводиться за рахунок державної субвенції на реалізацію проектів з реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень в рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ, а також коштів обласного та районного бюджетів.

Як розповів головний лікар  КНП «Валківської ЦРЛ» Богдан Носатов, наразі виконано 82% запланованих робіт, за рахунок  місцевих бюджетів та власних коштів ЦРЛ частково проводиться оснащення, але для придбання виробів медичного призначення та обладнання додатково необхідне ще виділення коштів.

У ході спілкування  із головою Харківської обласної державної адміністрації Айною Тимчук було визначено, що необхідні кошти для завершення будівництва  із обласного бюджету будуть виділені.

Валківський міський голова Валерій Скрипніченко запевнив, що 18 лютого, на найближчому засіданні сесії міської ради, вже заплановано виділення коштів із міського бюджету для співфінансування медичного об’єкту в сумі  700  тис. грн.

Завершити капітальний ремонт відділення екстреної медичної допомоги КНП «Валківської ЦРЛ» планується у квітні 2021 року.