Валківський міський голова привітав ветеранів ДЗ “ФТІНТ”

6 жовтня цього року відсвяткувати 40 річчя з дня заснування дослідного заводу “ФТІНТ” та з нагоди Всеукраїнського Дня ветерана зібралися колишні працівники підприємства. У фото світлинах згадали часи становлення та будівництва заводу, виготовлення унікальних замовлень деталей та виробів, культурного відпочинку працівників.
Організатором заходу стали самі заводчани на чолі з головою первинної ветаранської організації ДЗ “ФТІНТ” Є.П. Куперман.
На зустріч був запрошений Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, який у своєму виступі відзначив мустоутворюючу місію ДЗ “ФТІНТ” та важливий економічно-соціальний внесок у становлення міста Валки. Подяками міської ради біли відзначені першопрохідці заводу та активні ветерани.
Серед гостей була і помічник народного депутата України О.М.Біловола Наталія Іванська, яка передала найкращі вітання від родини Біловол та матеріальний подарунок.
Приємним творчим подарунком став концерт аматорів міста, серед яких були вокальний ансамбль “Белые крылья” (кер. М.Кулик), танцювальний колектив “Фієста” (кер. О.Ніколенко), ВІА (кер.О.Мезерний), учні Валківської ЗОШ І-ІІІст. (постановка вальсу – І.Скрипніченко)