ВАЛКІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ХОЦЗ ІНФОРМУЄ ПРО МОЖЛИВІСТЬ УЧАСТІ В «ПРОГРАМІ РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ЖІНОЧОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА»

Естонська рада у справах біженців та Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» запрошують жінок зі сходу України взяти участь у «Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва»!

У рамках навчальної програми жінки, які проживають у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Харківській областях, дізнаються, як створити власний бізнес, отримають нові практичні навички або покращать існуючі, отримають знання з просування бізнесу.

За результатами конкурсу будуть відібрані 20 найкращих команд, які отримають гранти на розвиток підприємництва від 60 000 до 80 000 грн.

Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно зареєструватися до 15 березня 2021 року за посиланням: https://garage48.typeform.com/to/U0kdSNmE.

З інформацією можна ознайомитись на сайті Запорізького благодійного фонду «Єдність» за майбутнє» у розділі «Програма розширення можливостей жіночого підприємництва»: https://www.ednistfond.com.ua/empowering-women…

За детальною інформацією звертайтеся до Валківської районної філії ХОЦЗ за тел. (05753) 5-27-34 або за адресою: м. Валки, пр-т. Григорія Сковороди, 1А.