Валківська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Валківська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

начальника відділу освітикваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій не менше 2 років.

головного спеціалістакваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на посадах державної служби не менше 1 року.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я міського голови заяву, до якої додаються особовий листок обліку кадрів за формою   П-2 ДС, фотографія розміром 3х4, автобіографія; копія документу про освіту, декларація про доходи, зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік, в тому числі і за кордоном, щодо себе і членів своєї сім’ї за формою, затвердженою Міністерством фінансів України; копії паспорта, ідентифікаційного коду; військовий квиток для військовозобов’язаних; письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються впродовж 30 календарних днів із дня публікації оголошення за адресою: м. Валки, вул. Харківська, буд. 16, приймальня міської ради, 1 поверх.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою за тел. 5-14-41.

Конкурсна   комісія