Місцева влада дає можливість активістам реалізувати свої ідеї для розвитку громади

Учора, депутати під час засідання  постійних комісій міської ради, розглянули подані активними валківчанами місцеві ініціативи, можливість для реалізації яких є у 2021 році.

Під час засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я,  соціального захисту населення, освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, регламенту та депутатської етики представники ініціативних груп презентували свої проєктні ідеї та доводили її соціальну важливість.

Всього на розгляд депутатів було представлено сім ініціатив. Сидоренківці піднімали питання ремонту частини водогону, костівці – встановлення спортивних елементів та створення зони відпочинку, олександрівці згуртувалися навколо ремонту кімнати в СБК, де вони хочуть відкрити спортивно-танцювальну студію. Чотири ініціативи надійшло й від мешканців Валок. Це встановлення додаткових спортивних елементів на дитячих майданчиках,  питного фонтанчику біля футбольного поля та сучасного дитячого майданчику у дворі багатоповерхівок.

Депутати оцінили кожну ідею згідно критеріїв відбору місцевих ініціатив та подали свої висновки на розгляд бюджетної комісії, яка визначила можливості фінансування.

Про результати відбору місцевих ініціатив, які валківчани зможуть реалізувати у 2021 році,  вже скоро ми дізнаємося під час проведення пленарного засідання чергової XI сесії Валківської міської ради.