Про ремонт доріг, оформлення земельних ділянок та інше йшлося в селі Баранове на особистому прийомі у першого заступника міського голови Ігоря Нізельковського.

Зі своїми проблемами на виїзний прийом до заступника керівника громади звернулось 5 чоловік. Серед інших, баранівці піднімали питання, що є актуальними для всіх населених пунктів . Зокрема, це ремонт дороги на Ков’яги, що перебуває у власності ДП «Дороги Харківщини». Зазначимо, що дороги, які знаходяться на балансі даного підприємства, мають ремонтуватись саме ним, і навіть їх облаштування, таке як розчищення порослі та обкіс трави на узбіччі, не може здійснюватись без дозволу «Доріг Харківщини».
Ще одним з актуальних питань є оформлення земельних ділянок, які знаходяться поза межами населеного пункту. З даним питанням заявнику рекомендовано було звернутись з офіційною заявою до відділу земельних відносин та екології міської ради.
Мешканці вулиці Миру занепокоєні її завантаженістю автомобілями, оскільки саме через цю вулицю пролягає шлях, що веде до відомого місця відпочинку на водоймищі, яке в народі називають «Кудрине». Як повідомляють баранівці, вулиця не облаштована для інтенсивного руху по ній, оскільки через відсутність асфальтового покриття, здіймається пил. На думку заявників, ситуацію може вирішити встановлення знаку про обмеження швидкості на цій ділянці.
Громадянин, що займається бджільництвом, прохав нагадати фермерам про правила протравлення угідь від шкідників, оскільки нехтування ними може призвести до отруєння бджіл.
Окреме питання стосувалось одноразових виплат учасникам бойових дій. Заявник не отримав належних йому коштів, нарахуванням та виплатою яких займається Богодухівська районна державна адміністрація. Ігор Нізельковський пообіцяв, що ця проблема відома і найближчим часом питання має бути врегульоване.
0
Охват (люди)
0
Взаимодействия
Продвигать публикацию
Нравится

Комментировать
Поделиться