ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Валки Валківської міської ради Валківського району Харківської області»

 

З метою отримання зауважень та пропозицій від зацікавлених фізичних та юридичних осіб оприлюднюється проект рішення Валківської міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Валки Валківської міської ради Валківського району Харківської області» та аналіз регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного нормативно-правового акту та аналізу його регуляторного впливу у газеті Валківської міської ради «Місток», та на офіційному веб-сайті Валківської міської ради.

Спосіб надання зауважень та пропозицій – письмово за адресою: 63002, Харківська обл.,
м. Валки, вул. Харківська , 16, Валківська міська  рада,  тел. 5-12-83, 5-30-58, електронною поштою за адресою: valky_gorsovet@ukr.net .

             Зауваження та пропозиції будуть розглядатися постійною комісією з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та комунальної власності, на яку покладені повноваження з питань регуляторної політики.

            Засідання комісії буде відбуватися по мірі надходжень зауважень та  пропозицій, які будуть враховані розробником після вивчення їх правомірності. При бажанні зацікавлені особи можуть приймати участь в роботі комісії та внсити спільні зауваження та пропозиції.

             Ознайомитися з технічною документацією з нормативної грошової оцінки земель у м. Валки можливо в приймальні Валківської міської ради.