Секретар мiської ради

 

Іванська Людмила Іванівна, 1972 року народження, українка, уродженка м. Валки, мешканка селища Старий Мерчик.

Після здобуття загальної середньої освіти  навчалася у Харківському педагогічному училищі за спеціальністю «Дошкільне виховання». З 1991 року  по 1996 рік працювала вихователем у д/с №5 м. Валки.

З 1999 року  по 2017 рік працювала  учителем правознавства, педагогом-організатором,  а з 2010 року заступником з виховної роботи   Валківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

У 2004 році   закінчила юридичний факультет Харківського державного педагогічного університету ім. Григорія Савича Сковороди (заочно). Має вищу   освіту за спеціальністю «правознавство», кваліфікацію «юрист». На даний час є студенткою   Харківського  національного  університету  будівництва та архітектури, набуває другу вищу освіту у   центрі заочного навчання  за спеціальністю «Публічне управляння та адміністрування».

У 2010 році за сумлінну працю присвоєно почесне звання «Заслужений вчитель України».

З 2017 року  по листопад 2020 року працювала методистом   Центру освітніх технологій Управління освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради.

За сумлінну та плідну працю, високий рівень професійної майстерності неодноразово  нагороджувалася  грамотами та подяками районного, обласного та  міжнародного рівня.

Контакти секретаря міської ради: тел. роб.  – 5-21-66

тел. моб. – 0993154013

Електронна адреса – ivanskaya19@ukr.net